HI, NICE TO MEET YOU

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben er – met hulp van een aantal professionals – een tijdje mee bezig en nu super blij dat ik het aan iedereen kan laten zien. Voor het geval je mij nog helemaal niet kent, leek het mij leuk om allereerst mijzelf voor te stellen. Zo heb je iets meer een beeld achter de persoon van Health by Zeljka.

Ik ben Zeljka, een orthomoleculair gezondheidsexpert gericht op het verhogen van gezondheid en vitaliteit op de werkvloer. Ik hoor je denken: de zoveelste die er iets over te zeggen heeft. Ja dat klopt. Sterker nog na mij komen er vast nog meer. Weet je waarom? Omdat wij daar steeds meer behoefte aan en baat bij hebben. Hier lees je dat zelfs zorgverzekeraars het op willen nemen in hun standaard basispakket. Niet voor niets lijkt mij.

Ik vind het een win-win situatie want ik kan mij passie uitvoeren terwijl jij daar beter van wordt.  Wie ik ben en waarom ik Health by Zeljka gestart ben? Dat lees je op deze eerste blog op mijn website. Volgende week vertel ik je iets meer over wat ik precies doe en waarom ik zo graag die werkende Nederlanders vitaler wil en kan maken. Let’s meet!

 

WIE IS ZELJKA?

 

Ooit schrijf ik een boek, dan kun je daar uitgebreid lezen over mij en mijn leven maar voor nu een korte introductie. Zo, nu heb ik meteen een van mijn lange termijn doelen verklapt;-) Ik ben dus orthomoleculair opgeleid. Letterlijk betekent dat ‘goede moleculen’ door juiste voedingsstoffen en balans in je lichaam. Zo kijk ik ook naar gezondheid; waar in je lichaam zit het niet goed waardoor jij nu klachten hebt. Bij klachten kun je denken aan o.a overgewicht, energietekort, huidproblemen, darmproblemen, hormonale klachten en psychische klachten. Die juiste voedingsstoffen komen door voeding, beweging en ontspanning. Dat zijn de drie peilers waarop ik werk.

Naast orthomoleculair health expert ben ik ook marketeer (geweest). Ik heb tien jaar gewerkt als marketeer bij corporates en MKB. Marketing vind ik nog steeds geweldig om te doen omdat marketing voor mij gelijk staat aan mensen inspireren. Dat doe ik nu ook met Health by Zeljka. Ik inspireer en coach professionals om tijd te nemen voor hun gezondheid omdat anders hun gezondheid later geen tijd neemt voor hen.

 

WAT IS DE MISSIE VAN HEALTH BY ZELJKA?

 

 

Door mijn ervaring als marketeer in het bedrijfsleven heb ik twee dingen gemerkt en dat heeft mij ook geleid naar het oprichten van Health by Zeljka. De twee dingen zijn:

  1. Ik heb zelf ervaren hoeveel energieker, gemotiveerder en productiever ik ben wanneer ik volgens mijn drie peilers leef. Het toepassen ervan is voor iedereen anders en juist daarin kan ik werknemers en werkgevers begeleiden.
  2. Ik heb om mij heen gezien dat meeste van mijn toenmalige collega’s hetgeen ik weet en voel niet weten en voelen. Groot gedeelte van de Nederlandse werknemers zijn vaak moe, hebben hoofdpijn, worden in de middag futloos en moeten op maandag altijd “even inkomen”.

Ik zag toen waarmee ik ze kon helpen en die drive om dat ook echt te gaan doen werd met de dag groter. Op werk was ik die ene collega die altijd zelfgemaakt eten bij zich had. Van groene smoothies, bakjes met salades tot suikervrije energy bars. Iedereen viel het op. Ik heb passie voor mensen; met ze praten, ze inspireren en naar ze luisteren. Ik hoef je niet uit te leggen dat ik op een natuurlijke manier een soort van coach werd, overal waar ik werkte. Ik ben mij steeds meer gaan opleiden richting Orthomoleculaire gezondheidsleer. Ik volgde allerlei opleidingen, gaf (gratis) coachingsgesprekken en verzorgde workshops en presentaties. Mijn kennis en ervaring breidde zich (niet meer zo langzaam) uit. Stap voor stap zag ik de resultaten bij mensen die ik coaching gaf en kwam tot besef dat ik maar een missie heb: ik wil de partner zijn waar werknemers en werkgevers kennis, inspiratie en coaching vinden voor een energieker, gezonder en positiever (werk)leven. Nu en in de toekomst!

 

WAAROM JUIST DIE PROFESSIONALS?

 

Ik ben er zelf een en heb gemerkt hoeveel optimale gezondheid aan mijn (zakelijk) succes en plezier heeft bijgedragen. Ik wil al mijn “collega’s” in Nederland hetzelfde laten voelen. Dat kan door gezamenlijk te werken aan voeding, beweging en ontspanning. Wij leven in een welvarend land en welvaart is veel meer dan geld. Optimale gezondheid is daar een onderdeel van. Ik wil helpen om dit land nog welvarender te maken zodat wij – maar ook de generaties na ons – hier van kunnen genieten.

 

HEB JIJ EEN VRAAG AAN MIJ?

 

Dit ben ik – en nog veel meer maar dat lees je wel in mijn boek;-) Ik heb een enorme passie voor en kennis om jou en jouw werknemers te coachen naar een vitaler (werk)leven. Heb je een vraag? Wil je ergens over sparren? Of wil je nog meer van mij weten? Ik ben online aanwezig!

Let’s FB // Let’s Insta
Or let’s meet and have a sugar free almond cappuccino 🙂

Tot slot geloof ik er heilig in dat werkgevers die tijd en geld investeren in gezondheid van hun werknemers, op lange termijn een positiever bedrijfsimago creëren, productievere werknemers en daarmee winstgevender worden. Ben jij een werkgever of heb je binnen jouw rol verantwoording voor de interne vitaliteit? Ik zou het leuk vinden om jouw visie te horen, dat inspireert weer mij. 

I’ll teach you, I’ll coach you and I’ll inspire you, to eventually … Inspire yourself! – Zeljka