AFVALLEN, WEINIG ENERGIE OF EEN OPGEZETTE BUIK?

Daarmee kan ik je helpen tijdens een consult. 80% van mijn tijd besteed ik aan het bedrijfsleven maar ik hou 20% van mijn tijd over om individuele consulten te geven. Met 3 tot 5 consulten kan ik al veel bereiken met je. Lees in dit artikel meer hierover.

Mijn enige dienst voor particulieren is persoonlijke coaching. Dit is geen langdurig traject overigens. Wat het wel is en meer lees je in dit artikel. Ik leg je uit:

 1. voor wie persoonlijke coaching waardevol is;
 2. welke stappen en testen ik met je maak tijdens een consult;
 3. voor wie deze dienst niet waardevol is;
 4. wat de kosten zijn;
 5. wat mijn kennis en achtergrond is.

 

Let’s meet …

 

KOM JIJ IN AANMERKING VOOR PERSOONLIJKE COACHING?

Om hier achter te komen kun je mij het beste bellen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Dan kan ik je persoonlijk en eerlijk advies geven of ik iets voor je kan doen. Ik geef je hieronder een aantal voorbeelden. Staat jouw klacht er tussen, dan help ik je graag daarmee.

 • Afvallen
 • Eczeem, droge huid of andere huidklachten
 • Opgeblazen buik of buikpijn
 • Vermoeidheidsklachten
 • Menstruatieklachten
 • Hoofdpijn
 • Stress gerelateerde klachten
 • Slapeloosheid

 

Door de coachingsgesprekken met Zeljka ben ik me veel bewuster geworden van wat ik eet en ben ik ook gaan ervaren wat goede voeding met je lijf doet. Ik voel me sindsdien veel fitter en pas haar tips en adviezen nog dagelijks in de praktijk toe. Zeljka heeft veel kennis en begeleidde mij zeer deskundig. Ook kijkt (en luistert) ze heel goed naar je persoonlijke situatie, ze heeft  mij veel praktische tips (vooral voor tijdens drukke weken) en nieuwe inzichten gegeven. Na ieder gesprek ging ik vol enthousiasme naar huis en inmiddels heb ik de balans gevonden.

 

WELKE STAPPEN DOORLOOP JE TIJDENS PERSOONLIJKE COACHING?

 

STAP 1 NEUROTRANSMITTERS TEST (ONLINE)

Ik stuur je deze test per mail op. Na het invullen ervan, stuur jij drie werkdagen voor het intake gesprek mij het bestand terug. Deze test laat zien hoe jij scoort op vier belangrijke “hormonen”. Het geeft mij inzicht in hoe jouw natuurlijke balans eruit ziet, hoe het niveau van deze “hormonen” er nu uit ziet en waar dus disbalansen zijn. Inzichten gaan dieper in op o.a. jouw reactie op stress, veranderingen, slaap en geluksgevoel.

 

STAP 2 INTAKE GESPREK (90 MINUTEN)

Voor onze intake gesprek vraag ik je om een eetdagboek drie dagen bij te houden. Deze neem je mee zodat ik een inzicht heb in hoe, wanneer, hoevaak jij eet en hoe jij je daarna voelt. Tijdens het gesprek vul je tot slot een laatste vragenlijst in, die ingaat op bloedsuikerspiegel, stresshormonen, schildklier werking en geslachtshormonen.

Tijdens dit gesprek leren we elkaar uiteraard kennen, bespreken we alle resultaten, komen we erachter wat nu daadwerkelijk de oorzaak is van jouw klacht(en) en stellen we gezamenlijke doelen op. Ik adviseer je hierin, echter de keuze om iets wel of niet te doen is altijd van jou.

 

STAP 3 HEALTH BY … YOU PLAN

Vijf werkdagen na onze intake ontvang je van mij een persoonlijk plan per mail. Hierin neem ik mijn adviezen op die specifiek voor jou gelden. Deze adviezen hebben betrekking op voeding, beweging, ontspanning en eventueel suppletie. Ook geef ik je hierin mijn advies voor een vervolg consult.

 

VOOR WIE WERKT MIJN AANPAK NIET?

Zoals ik al in begin zei slechts 20% van mijn tijd besteed ik aan persoonlijke coaching. Dat is dan ook de reden dat ik graag werk met mensen die toegewijd zijn aan hun eigen gezondheid, niet aan mij. Dat is niet iedereen en ben ik dus ook niet voor iedereen. Ik ben niet voor jou als jij:

 • heel snel resultaat wil gebaseerd op alleen uiterlijk;
 • jij geen tijd, moeite en geld wil investeren in jouw eigen gezondheid;
 • niet bereid bent consequent te zijn in het opvolgen van mijn advies;
 • een ernstige (psychische) ziekte hebt.

 

In het begin van mijn zwangerschap een fijn advies van Zeljka gekregen over wat ik het beste kon eten voor de optimale gezondheid van mijn kindje en mij. Hierdoor ben ik zelf keurig op gewicht gebleven en heeft mijn kindje binnengekregen wat in elke fase het belangrijkste is. Ook later heb ik nog gemaild en extra tips gekregen in het kader van misselijkheid en last van mijn maag. Ik ga zeker na mijn bevalling bij Zeljka aankloppen om zo snel mogelijk weer topfit te worden! Dank Zeljka!

 

WAT KOST PERSOONLIJKE BEGELEIDING?

Allereerst zou ik elke cent die je uitgeeft aan jouw gezondheid – daarmee bedoel ik zeker niet alleen bij mij – zien als een investering i.p.v. kosten. Ik denk dat we allemaal het over eens zijn dat een gezond, energiek en positief lichaam en geest heel veel waard is.

Intake consult (90 minuten) incl. voorbereiding testen en resultaten kost € 110,-

Vervolg consult (60 minuten) evt. via Skype/ Zoom kost € 75,-

Gemiddeld hebben mensen 3 consulten nodig om van hun klachten af te komen en van alle adviezen een routine te maken.

 

LIJKT HET JE WAARDEVOL OM DOOR MIJ PERSOONLIJK BEGELEID TE WORDEN?

Ik werk volgens een aantal kernwaarden. Daar heb ik al eerder een artikel over geschreven, lees het hier als je er benieuwd naar bent. Het belangrijkste wat ik hier wil benadrukken is dat ik een holistische kijk heb op het lichaam. Dat houdt in dat ik werk op basis van voeding, beweging en ontspanning/ mindset. Alle drie de thema’s komen aanbod en zijn verantwoordelijk voor gezondheid. In welke mate en op welk moment, dat is per persoon anders.

Ik ben orthomoleculair opgeleid en dat houdt in dat ik kijk naar voedingsstoffen i.p.v. calorieën of voedingsmiddelen. Voor elke klacht geldt dat er van een bepaalde voedingsstof teveel of te weinig van aanwezig is in je lichaam. Mijn doel is om dat uit te zoeken en daar balans in te creëren.

Ik ben niet voor of tegen een bepaald dieet. Jij bepaalt altijd of je vegan, vegetarisch, keto of paleo wil eten, ik geef je alleen sturing in hoe je voor jou alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt.

Ook ben ik Ayurvedisch georiënteerd. Ayurveda is de oudste gezondheidsleer ter wereld en komt oorspronkelijk uit India. Vanuit deze visie weet ik welke voeding je wel en niet met elkaar moet combineren, welke kruiden werken bij bepaalde klachten en hoe je seizoensgebonden kunt eten.

Tot slot ben ik opgeleid – en van nature goed – in coaching (NLP o.a.). Dat houdt in dat ik je geen kant-en-klare menu’s ga voorschrijven maar jou ga leren dit zelf te doen. Ik ben van overtuigd dat je dan op lange termijn het resultaat ook behoudt.

 

Kan ik jou ergens mee helpen?

Je kunt altijd contact met mij opnemen. Het is gratis en ik zal je altijd eerlijk advies geven. Stuur mij gerust een mailtje.

Je kunt mij ook bellen op 06 100 668 15.

 

I’ll teach you, I’ll coach you and I’ll inspire you, to eventually … Inspire yourself! – Zeljka

 

Wil je geïnspireerd blijven? Volg mij dan op Social Media:

Let’s Facebook          Let’s Instagram